Дейност на фирмата:
Извършване на хладилен и товарен транспорт с товарни превозни средства с обща допустима максимална маса до 3,5 тона, както и онлайн търговия на детски артикули и био продукти.

Адрес: гр. Елин Пелин, ул. „Хан Крум“ №2, пк. 2100
Работно време: Понеделник – Петък от 09:00 до 18:00 ч.
Управител: Станислав Георгиев
Телефон за контакт: 0877 79 56 79
Електронна поща: contact@viscargo.com

  • „Вис Карго“ ЕООД е транспортна фирма, специализирана в товарния и хладилния транспорт. Предлагаме обслужване на професионално ниво, точност и коректно отношение. Осигуряваме на клиентите си транспортни услуги, изцяло съобразени с нуждите и изискванията им. Стремим се да предложим най-оптимални решения за превоз/доставка на товари, като залагаме на добро отношение и гъвкаво ценообразуване. Ние предлагаме дългосрочно сътрудничество, базирано на коректност, дисциплинираност и  лоялност.
  • Detskistoki.bg е онлайн магазин за детски играчки, както за най-малките, така и за по-големите. Играчките, които предлагаме служат не само за забавление на децата, но също така развиват различни умения у най-малките: творческа мисъл, фантазия, координация, креативни умения. Играчките, които detskistoki.bg предлага, ще донесат много усмивки и щастливи мигове на малчуганите. Detskistoki.bg предлага и детски дрехи от български производители.
  • Bioproductsbg.com е онлайн магазин, който предлага на своите клиенти натурални хранителни добавки и натурална козметика. Продуктите, които закупувате от Bioproductsbg са опаковани в съответствие с всички Европейски норми и изисквания. Изберете най-добрата грижа за Вас и Вашето семейство!

Адрес

Нашият адрес:

гр. Елин Пелин, ул. Хан Крум 2

GPS:

42.67041828447, 23.603656649589

Телефон:
Имейл: